The five solas

В християнства збій, температура,
За рецептом лік: "Sola Scriptura".

Шлях один. І хто у небо ввійде?
Вказівник у вічність "Sola fide,".

Добрих діл роблю великі вклади я,
Не вони спасають. Sola gratia.

Все людське заступницто - без змісту
Бо єдиний посередник Solus Christus.

Вся Вселенна - Божа територія
Віддавайте Soli Deo gloria.



Примітки:
Sola Scriptura («тільки Писання»),
Sola fide («тільки вірою»),
Sola gratia («тільки благодаттю»),
Solus Christus («тільки Христос»),
Soli Deo gloria («тільки Богу слава»).


Рецензии
Настенька! Ты, что - знаешь латынь?! Умничка!

Геннадий Анненков 68   20.07.2022 06:49     Заявить о нарушении
Пока не знаю, но учу)

Анастасия Тенжала   23.07.2022 23:24   Заявить о нарушении