Радiйте!

щодо Битви Кінця, котра є зараз

1
Сонцестояння. Зняті всі печаті.
Стара півмертва Матриця відходить
І сили Оріона у Кінці. Не на Початку.
Плеяди рухають армади втішно. Колобродить
В убогих душах сатанистів
Сатурнових рабів розбещених нечистих
Що війни для гавваху майстрували
Та ненавистю роди таврували.

2
Сузір'я б'ються в поєдинку за людей.
Марія-богоматір від грудей
Христа-дитя не відіймає.
Святого Духа полум'я проймає
Де в планетарній школі божі діти
Навчаться Бога славить і радіти.

17 Червня 2022 Року


Рецензии