летiли удвох

мариво на дикім плесі,
і простір до небес.
А лебідь все пливе на диво-
на диво світлої журби,
на диво єдиної любові,
на все, що бачиться святим.
на все, що в тихім-тихім слові.

летіли удвох,
бо мали крила...
"кохання не буває без тревог"
ти кликав мене мила...
летіли удвох...
у вітряних поривах,
ти кликав мене мила...
розсіялись слова.


Рецензии