Зорка

На гэтым тыдні бачыў зорку ў небе,
Сваім святлом звала яна туды,
Дзе мець не буду я ні ў чым патрэбы
І дзе схаваюся ад шкод і ад бяды.

Прайшоў ужо час, я тую зорку
Шукаю ды не магу знайсці.
Я атрымаў адбітак звонку
І там, канешне ж, унутры.


Рецензии