Мир наш...

   Мир наш розірваний навпіл,
   Лобами зіткнули героїв,
   Все ближче та ближче до мавпи,
   В печінках вже рамки канонів!

   Затихло все, не гримить...
   Від Бога мо благодать?
   Яка ж приємна та мить!
   Тать лише може зламать!


Рецензии