***

.          ...З НОВИМ ДНЕМ!
                З НОВИМИ МОЖЛИВОСТЯМИ!
.                .Кожен день це можливості:
                комусь усміхнутись,комусь
                сказати добрі слова ..,
                за когось помолитись,комусь
                подякувати,когось пробачити...            

Я бажаю вам мої друзі,
Шоб у вас було побільше часу
На всі справи,які є в житті...
Все задумане поробити,нічого не забути..
Всюди встигнути..не запізнитися..
Але і для себе хоть трішечки часу знайти..

За турботами днів,і за працею сьогодення..
Не забути про себе,бо це головне..
Час швидкий --а життя лише мить..
Як поглянеш назад ---
Скільки років пройшло,як пташки пролетіли..
Скільки в річечці тій води утекло ..

Ви шануйте здоров'я своє..оберігайте,
Поважайте батьків і родину свою.
Бо життя нам дається один лише раз.
Ви про це пам'ятайте..
Тож живіть в радості сьогодні і зараз..
Бо ніхто не знає,який день останній у нас є...
#еленатрачкоржова 22:06:22  08:16
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии