***

...    ... ЦІНУЙТЕ ТЕ, ЩО Є ЗАРАЗ...
.                Як багато свят на світі.
                Але краще свято --
                це ЖИТТЯ !......
У кожного з нас бувають такі хвилини,що віддав би за них навіть рік-два,аби знову повторити те ,що було в ті приємні хвилини..
Аби знову повернути ті почуття,що відчувалися в той час...Такі хвилини запам'ятовуются нам на все життя!!.. .
Це хвилини щастя і радості,в яких нам було дуже приємно....
Тож цінуйте свої приємні хвилини на даний час,бо їх неможливо повернути з минулого..
Прикрашайте своє життя гарним настроєм і посмішками,добрими справами і спілкування з гарними людьми!!!...
Живіть кожен день з насолодою!!
Живіть з задоволенням і не треба згадувати і жалкувати про те,що пройшло...
Все!!Це минуле!!!
Живіть сьогодні і зараз!!!!
Ми ніхто не знаємо який день у нас останній... Цінуйте те що є насправді!!!

З повагою до вас і найкращими побажаннями я,Олена Трач-Коржова..

#еленатрачкоржова  22:06:22  06:40
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии