Украiна - мати

Країна вбивць і мародерів
Сьогодні на моїй землі.
На зов кремлівських режисерів
З'явились нелюди страшні.

Вони прийшли, щоб зруйнувати
Всі мирні села і міста.
Щоб свій порядок нав'язати,
Вела їх безпощадна мста.

Вела їх нелюдська ненависть,
Свідома і підступна лють,
Щоб підкорити нас, заставить
Забути мову, світлу путь…

Та Україна - наша мати,
А матерів не продають!
Катам народ наш не здолати,
Хоч болю нам і завдають!..


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.