Торкатися нiжнiстю

Торкатися ніжністю спраглого серця,
Любити, допоки є сил.
Без назв, без умовностей. Так, як вдається.
Ба, навіть якщо не просив.

Прожити з тобою миттєвості щастя,
Знайти їх посеред біди.
Почути тремтливе і тепле: "Лишайся"...
А раптом не скажеш - піти.


Рецензии
Цікавий розмір!

Севастопольський Автор   21.06.2022 17:54     Заявить о нарушении
Дякую 🙂

Таня Танюк   21.06.2022 18:07   Заявить о нарушении