Дякую, дякую, дякую

У  травнi  кохання  цвiте
Як  квiти  у  зеленому  гаю.
Дiвчин  кохаэш  за  те
Та”й  кажеш:  кохаю,  що  маю.

Я  казала  тобi  ,,дякую”
За  те,  що  кохаеш  мене.
Та  кохання  твоэ  на  всякую,
Тобто  геть  поскорiш  вiд   мене.

Ти  кохаеш  не  мене,  а  вiрши,
Що  йдуть  вiд  мово  серця.
Та  менi  вiд  цого  ще  гiрше,
Майже  я  з”iла  перця.

Дякую,  дякую,  дякую.
Травень  мiсяць  не  наш.
Ти  дiвчинам  цвёркаэш  птахою.
У  коханнi  твоэм  эралаш.
              Борзоф  21 Июнь 2022г.


Рецензии