***

..    ... ДАРУНОК ВІД БОГА...
А новий день--це подарунок від життя!
Який дарований нам Богом!!
Це нові мрії і бажання..
Це нові зустрічі з людьми..
Це нові сподівання...

Це нова віра і надія в краще!
Це дійсно так і є,повірте..
Ви завжди з посмішкою
Зустрічайте новий день..
І не втрачаючи надію-- вірте!!

Закони Божі нам не переписати.
Вони затвердженні давно сторіччями..
Живіть по совісті і з чистою душею..
Тоді і нагорода буде -- довголіття..

#оленатрачкоржова.  20:06:22.  11:39
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии