***

Дякую Боже,за новой день!
За нові мої мрії і бажання..
Дякую нашим воїнам -захисникам.,.
Що стоять на варті нашого спокою....
І всім хочу послати вітання...
Дякую сонцю,що промені шле..
Також і пташкам,що співають..
Ранок настав .!!.День починається!
Отже ми живі і життя продовжується!

#оленатрачкоржова    20:06:22. 06:00
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии