На самотi

Вона на самоті
Сидить в пустій кімнаті
Сама зі своєю душею
Говорить завзято
А у відповідь тишина
Бо в кімнаті одна
Її ніхто не почує
Як з його душею ночує
Одна
Знову одна
Вона самотня
Хоч і навколо людей сотні
Самотня її душа
Сама для себе вона чужа
Сліз вже немає ревіти
А серце не перестає нити
Вона сильна
Вона вільна
Але все болить
Та вона не кричить
Йому не прийти
Його забрали чорти
А вона все чекає
Ця самотність лякає
Чує його голос знов
А ні це лише сон
Бачить його очі
Прокинулась серед ночі
Вона одна
Його поряд нема
Вона на самоті
Наче бути сироті
І це наче бути бідним
Коли не обійнятися з рідним


Рецензии