Харьковское

Буденні справи в нас тяжкі,
Надія на окопи ...
Сміються й плачуть земляки
На теренах Європи.

І кожну ніч у нас війна,
Гримлять ракетні "стріми",
Не поспішайте до майна,
Залиштеся живими.

19.6.2022. рік
Харків - Журавлівка
*Майно - имущество ...
*Залиштеся - останьтесь ...


Рецензии