Сонячний стовпчик уверх

Сонячний стовпчик уверх.
А потім стовпчик упа'де.
Гаряче жити тепер.
І нема на те ради.

Сонцю – ради нема.
Сковорода – підвіконня.
Навіть пекуча зима
так не катує безсонням.

Вечір – за кілька годин.
Зорями ніч огорне.
Вип'ю за кілька хвилин
свіжість нічну чорну.


Рецензии