Колискова...

Ой... люлі люлі... Налетіли кулі...
Та й в небі ракети... Краще б то - лелеки...
Спатки вже не будем, бо жахіття всюди...
"Гради", міномети... Знову в нас прилЕти...
Звірі... Схаменіться... Звірі... Зупиніться...
Дітки хочуть спати... Вже втомилась мати...
Вже степи червоні, від людської крові...
Хай би ви пощезли... З цього світу щезли...
Хай би ви згоріли...на гіллі висіли...
Хай би ваші душі, виклювали клуші..
Боже!!! Дай нам сили, щоб їх зупинили,
Щоб усіх їх вбили, вклали у могили...
Щоб нарешті ночі, не мочили очі.
Щоб дитятко спало, та й горя не знало...
Люлі...люлі...люлі... Налетіли кулі...

17.06.22.     02:02


Рецензии