ШЛЯХ ДА ВОЛI

Мы з табою стаім
Перад выбарам дзён.
Сярод вёсен і зім
Да волі ідзём.
Чалавечы наш лёс
Кліча  сэрцы дзяцей
Да лугоў і бяроз,
Куды мы ідзем.

Прыпеў:
Расквітнела вясна
І ў вачах і ў душы.
Я дыван разаслаў --
Прыляж, паляжы...
Да сапраўднай вясны
Ёсьць у нас яшчэ час.
Хай прыгожыя сны
Прыходзяць да нас.

Мы бярэм ад зямлі
Яе сілу і дух,
Каб лугі і палі
Абуджалі наш рух.
Толькі вольны народ
Здольны волю здабыць,
Каб прадоўжыць свой род:
Доўга жыць, проста быць...

Прыпеў:
Расквітнела вясна
І ў вачах і ў душы.
Я дыван разаслаў --
Прыляж, паляжы.
Да сапраўднай вясны
Ёсьць у нас яшчэ час.
Хай прыгожыя сны
Прыходзяць да нас.

23.03.2021.


Рецензии