Перепрошую...

перепрошую, панство перевертнів, хто ватажок?

чи то вам все одно, "легіон" вам ім'я...
що надалі?

ви куди ведете свій народ що за вами пішов?
ви куди везете тих що ваші (всі) крутять педалі?

хто дитину свою з вас під кулі віддав, хто став сам
з побратимами поруч у пеклі за єдність держави?

під "міцним" кокаіном ви чуєте знов голоса
а вони вам диктують тут діяти явно без жалю

чи одне воно винне, те падло що пре нас вбивать,
не шкодуючи грошей, людей...

чи за вами такий же?

від того порошку у вас знову "балит галава"

слів багато "зі сцени"
(керують за нею, здебільше)

і ні слава ні лють ні надія не є артефакт
проти підлої вашої, "дошпинт тухлячої" вдачі...

Той прийде, кого ви не чекали, заснувши в гріхах

і тоді той хто зараз регоче за кадром, заплаче.


Рецензии