Червонie червень

Червоніє червень. Дозрівають вишні,
Вабить ароматом грядка полуниць,
Від тепла порічок хвилі йдуть затишні,
В лісі смачно пахнуть кущики суниць.

Червоніє червень. Не шкодує фарби,
Від червоних маків майорить весь луг,
Сонечко рум'яне не втрачає зваби,
Від його проміння все блищить навкруг.

Від людської крові червоніють рани,
Червоніє небо від вогню війни.
Залишає червень в серці біль і шрами,
Дивиться на землю з почуттям вини.


Рецензии