***

.     ... ЖИВІТЬ У ПРАВДІ....
...         ...  Ми найбільше подібні до Бога,
                Коли ПРОЩАЄМО ближніх...

Люди добрі, будьте обережні,
Коли сваритеся,чи коли ви злі.
Не кажіть ви слів поганих,
І прокльони ви не шліть..

Ви за наслідки побійтеся ..
І згадайте за онуків і дітей.
Воно ж все назад повернеться,
Тільки Богу знати як,коли  і де ....

Живіть у правді,мирі,злагоді..
Підтримуйте лад у своїх оселях!
Не заздріть чужому,а своє дбайте!
Ніколи нікому не зазіхайте!
Ніколи нікого не обговорюйте..
Не ображайте...
А за свою родину розмовляйте....

Елена Трач--Коржова 28:08:21  08:36
#еленатрачкоржова
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии