Про моральну базу економiчних вiдносин

На прикладі того, як дуже багато країн світу попри економічний дискомфорт почали обривати стосунки з єрефією - ми можемо пересвідчитися, що саме моральна, навіть - духовна база превалює у відносинах між людьми, фірмами, країнами. У єрефії завдяки століттю панування матеріалістичних підходів судять про всіх, дивлячись на себе самозакоханих та таких "багатих ресурсами" - що із-за вигоди економічної співпраці навіть у випадку прямого геноциду по відношенню до українських міст - ці економічні відносини з рештою світу не припиняться. Але не так сталось - як гадалось! Отож-бо РаZZєя залишилась практично в ізоляції. Навіть постраждала російська культура минулих століть! Щоправда, до неї сучасні орки та зомбі майже не мають відношення, бо хто розстрілював, наприклад - поета Гумільова? Хіба те, що вони вчиняли та продовжують чинити - за рецептами Толстого чи Достоєвського, котрі за своїми родами ще й мають українське коріння?
17 Червня 2022 Року


Рецензии