***

Я, немов птах,
пролітаючий серед степу широкого,
серед квітучих садів,
які пахнуть дитинством.
Пролітаючи через хатинки людей,
я помітив блакитно-жовтеньку іскру,
яка привела мене:
до рідної хати,
до мати і батька,
до річки Дніпро,
до сердця рідної України.
Я завжди відчував силу і волю,
свободу і незалежність.
Навіки я тут
Біля рідної хати....


Рецензии