Даруй менi квiти щоденно,

Даруй мені квіти щоденно,
волошки і зозулин льон.
Червоних маків оберемок,
і серця, і рук своїх тепло.

Даруй віршовану поему,
даруй бурштинові слова.
Хмаринку з голубого неба.
хоч в снах, хоч в снах.


Рецензии