Гэtо v tуt казакъ

Пхаюtь vъда в сраку

Взев бъ я гармоню
Да, эх, вам пограв бъ !
Да воt плiмя нъ пускае.
Каvэ, э, а долг, Вась?!

I воt доsък шось роскрапавсь!
I я задръмав аv.
Да чъ гондэ tъ схолонъш
Од домашнij працъ.

Tуt я грошъ пъръводъв
Аvнъ в Пънськ, tъ знаIш?!
А банкiръ дэсь на лаjфу
Псtръчку но по носъ!

Оt i звоняtь. Оt i дёргаtь
Но сtарого з лоvку.
Tрэба v Tрiцю замочъtъ
Некоtоръм Пiвням.

Я i вдув собi унь чаю.
А нъ час аv маявсь,
Покъль мнi зробълъ карtу
Няку выркуальну.

А iначэj ек оt санкцъj
Уtъчуtь заразкъ.
Всэ кругом заблокувалъ v
Vъдкосцi смърдячъ.

I включъв я tуt компага
Влад ужэ i наtэ:
Хор Кубаньскъй лупъtь в сраку
Всеку нэtру гадку!

...ну, i тут я въjшов з ранку v
Гъндэ на поляну


Рецензии