Уьмуьр кlанда заз

Уьмуьр кlанда заз бахтунив рахаз,
Михьи рик/ерив гьалдайла девран.
Уьмуьр кlанда заз муьгьуьббат аваз,
Чими гьиссерив дигайла хизан.

Уьмуьр кlанда заз шад тирла багъри,
Мехъер -межлисар хьана гьар варцел,
Уьмуьр кlанда заз сад тирла вири,
Жувни дустарин къведайла рикlел.

Уьмуьр кlанда  заз  галаз ислягьвал,
Бегьер гудайла жуван тазари.
Хурухда куьрпе, кьаз, ийиз шадвал,
Акъуддайла жув цавуз къастари.


Къуй   чи мурадар  акъатрай кьилиз,
Чи гьар хизандиз  илифрай бахтар.
Муьгьуьббатни чи гьар садан рикlиз,
Гваз атурай чаз чими гад , гатфар!


Рецензии
Аллаhди гурай ваз бахтунив рахадай йикъар, зи ширин вах ФАТИМАТ!
АМИН🙏🙏🙏🙏

Сельмина Курабекова   08.10.2023 21:31     Заявить о нарушении