бiлi пiвонii з запахом терпким

Він пише по-своєму.
Обрії малює.
Дарує мені півонії,
коли сніжить зимою.

Хоч в два кроки дорога,
та не минає тривога.
Сьогодні ти поїхав,
неспокій залишив.

І білі півонії
з запахом терпким.
Нема тебе сьогодні,
здається, що роки.

Ти дарував півонії
і  малював їх,
серед червоних обріїв
й бурштинових вітрил.

Була тоді вже осінь
і жовтий падав лист.


Рецензии