Эмили Дикинсон. 1626. Pompless no life can pass

Без помпы жизнь наверняка
Никто не завершит —
И богача, и бедняка
Проводят от души —

Как таинства заветного
Нас манит пелена!
Призыв его для смертного —
Непостижимый знак!


Pompless no life can pass away
The lowliest career
To the same Pageant wends its way
As that exalted here —

How cordial is the mystery!
The hospitable Pall
A "this way" beckons spaciously —
A Miracle for all!


Рецензии