в Косовi

Вірте не вірте в пересторогу,
в Косові вітер чорний зі сходу.

В Косові квітень занапастився.
Північ на південь сплутала птиця.

В Косові осінь, квіти зів;яли.
Чуєте, ось він, місяць омани.

Полум;я промінь лине із поду.
В Косові повінь, ріки без броду.

Стали як злидні свайбові вильця.
В Косові квітень з осінню злився.

Щастя і лихо плентають поспіль.
В Косові стрихи - зоряна постіль.

Дав мені Боже зроду і досі,
най допоможе встояти Косів.

В Косові квітень. В Косові промінь.
В Косові вітер. В Косові гомін.
В Косові зливи. В Косові вірим -
Вище за гори - пам'ять і зорі.


Рецензии