Я спитався про передчуття

Я спитався про передчуття,
а вона лиш підводила плечі.
То доречним був, чи недоречним,
я не знаю, покаже життя.

Та і як передбачити міг
хтось із нас все, що скоїться в світі.
Треба жити і треба радіти
кожній миті, то сонце чи сніг.

Я не стану питатися більш
про майбутнє, що нам не збагнути.
Хочу просто тебе пригорнути,
як про передчуття ти мовчиш...


Рецензии