Эмили Дикинсон. 1282. Art thou the thing

Я вас желала? Хватит!
Мой рот теперь зубаст —
И нёбо распалять мне
Впустую зуб не даст —

Мой голод, умножаясь,
Насытил тайной плоть —
Отныне я питаюсь
Без пищи — как Господь —


Art thou the thing I wanted?
Begone — my Tooth has grown —
Affront a minor palate
Thou could'st not goad so long —

I tell thee while I waited —
The mystery of Food
Increased till I abjured it
Subsisting now like God —


Рецензии