Глас вопiющого

Все чутніше та кількісніше звертаються до влади волонтери та всілякі прості люди, що допомагають ЗСУ і від їх підтримки залежить дуже і дуже багато. І це в той час, коли ніхто під час війни й не думав  скасовувати космічні зарплати чиновникам. Звертаються у різних відео, молять - щоб скоротили ці захмарні зарплати синекурам та направили на армію, котра боронить український нарід... Але, але.... Чи буде хто дослухатись? Звичайно - ні) Тоді що це - як не глас вопіющого у пустелі? Мабуть, український нарід зараз викинутий як колись народ ізраілів - посеред пустелі. І його волання з піднятими руками догори - це вже на розсуд Моісею, котрий вирішить - а чи посипати манною небесною?
12 Травня 2022 Року


Рецензии