Не спиться

Ти знову спитаєш чого мені не спиться.
Боюсь, що твій образ вкотре присниться.
Ти ж прекрасно знаєш чого я не сплю,
Бо закриваючи очі, спогади ловлю.

Як же я боюсь в них заблукати,
Адже почну знову вірші писати.
Тож не спонукай мене раз за разом
Повторювати одну й ту саму фразу.

Я не сплю так і тобі не спиться
Тоже хочеш у спогадах втопиться?
Ти ж і так усе про мене знаєш,
Тоді чого ти знову мене питаєш?


Рецензии