Шаленiю вiд тебе

Пізної ночі ми з’єдналися знов
І парили ми у бездонному Всесвіті у двох…
Я шаленію, божеволію від тебе…
Розум втрачаю від космічних почуттів,
Які ти даруєш мені у ночі…
Дивлюсь на тебе
І не можу надивитись 
Насолоджуюсь твоїми теплими поцілунками,
І не можу насолодитись.
Я хочу кохатись з тобою без меж!
Моє тіло в полоні твоїм до світання.
Лиш душу мою, ти собі не візьмеш…
Від кохання твого шаленію, божеволію…
І митю загоряться для нас в небі зорі
І зійдуться у парі мости.
Будем вірні ми нашій любові,
Щастя будем своє берегти.
В світі я найщасливіша жінка…
Твій дотик ключ до моїх космічних почуттів.
Цілуй мене без вагань,
Аби лиш одну мене хотів.
А на світанні гріють спогади від шаленого кохання
Про всі проблеми забуваєш.
Споглядаєш до тла! занурюючись в тебе, себе забуваю
Ти розпалюєш дико - космічне кохання в мені…
Згадуєш тільки найкраще
І очі прекрасні горять…
З тобою лише, я хочу ніжним бути
В обіймах ліжка і твого тепла.

Перевод:
Поздней ночью мы соединились снова
И парили мы в бездонной Вселенной в двух…
Я безумствую, схожу с ума от тебя…
Ум теряю от космических чувств,
Какие ты даришь мне ночью…
Смотрю на тебя
И не могу посмотреть
Наслаждаюсь твоими теплыми поцелуями,
И не могу насладиться.
Я хочу любить тебя без границ!
Мое тело в плену твоем до рассвета.
Только душу мою, ты себе не возьмешь.
От любви твоей безумие, схожу с ума…
И мгновение загорится для нас в небе звезды
И сойдутся в паре мосты.
Будем верны мы нашей любви,
Счастье будем беречь свое.
В мире я самая счастливая женщина.
Твое прикосновение ключ к моим космическим чувствам.
Целуй меня без колебаний,
Лишь бы одну меня хотел.
А на рассвете греют воспоминания от безумной любви
Обо всех проблемах забываешь.
Смотришь на фон! погружаясь в тебя, себя забываю
Ты разжигаешь дико – космическую любовь во мне…
Вспоминаешь только самое лучшее
И глаза прекрасные горят.
С тобой только, я хочу нежным быть
В объятиях кровати и твоего тепла.

Використання літератури:

1. Лютий Т коротка проза та есеїстика Корабель шаленців: коротка проза/Тарас Лютий, 2017

2. Ш'єн Шо Шин О. Книга Емоції Ґастона. Я шаленію: книга/Орелі Ш'єн Шо Шин, 2021


Рецензии