Эмили Дикинсон. 25. She slept beneath a tree

Под деревом он спал —
Его я одеял
Коснулась не дыша —
И он — узнав мой шаг —
Оделся в цвет зари
Смотри!


She slept beneath a tree —
Remembered but by me.
I touched her Cradle mute —
She recognized the foot —
Put on her carmine suit
And see!


Рецензии