***

.       МИ--УКРАЇНЦІ,МИ НЕПЕРЕМОЖНІ!!
.                .Любіть Україну у сні й наяву,
                Вишневу свою Україну!!..
                Красу її  вічно живу і нову ,
                І мову її солов'їну.!!!!
                В. Сосюра
Мирного неба нам всім,люди добрі!!
Мирного неба,тобі Україно!!
Ми всі з тобою душею і серцем..
Ми всі з тобою навіки єдині!!

Нас не зламати,і на коліна не поставить!!
Ми непереможні!Бо ми всі разом!!
Наші доблесні воїни ЗСУ нас захищають..
Ми за них молимося,бо як тяжко їм знаєм.

Мирного неба нам всім,добрі люди!
Скрутні часи подолаємо невдовзі!!
Вірте ,надійтесь і знайте завжди:
Ми ---УКРАЇНЦІ,і ми незламні і непереможні!

#оленатрачкоржова 25:05:22
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии