Зарынц цъиутае...

Зарынц цъиутае,заердае зары.
Бур саердыгон хур
Ногаей цъаех сыфтаертыл уары
Хъаелдзаег тынты мур.

Хаехты саерты урс мит бады,
Дон сыр-сыр каены.
Маенаен та  мае уды арфы
Сау лаеппу цаеры.


Рецензии