У слова Боже - тисячi вiдтiнкiв

У слова "Боже" – тисячі відтінків.
Та певно й більше, хто рахує це...
Скажи у мить прощання: "Боже, синку"
і в груди сина заховай лице.

І шепочи щомиті: "Боже-Боже".
І знову "Боже-Боже" шепочи.
І син, і Бог в ту мить – всього дорожче.
А зможеш – слово "Боже" закричи.

Та шепотіти набагато краще.
І шепотіти легше: "Боже мій".
І відпускати божество найважче,
як слово "Боже" шепчуть сльози з вій...


Рецензии