Ось зак нчилась весна

Ось і закінчилась весна...
Сотні поглядів, але "інших".
А між нами безодня щодня...
Мене думки за тебе не лишать.

І нехай мені боляче вкрай,
Мої руки обіймів чекають...
Я без тебе загину, нажаль.
Ти живи, я лиш цього благаю.


Рецензии