Сочi

У стані військовому дні
Де небо сиренами скніє.
Але ж бо шматочок життя
Арахна продовжить шиття.
Літак відкидає тінь
Що прутко біжить на тлі
Зтривожених лук і хатин...
Зривається з місця тин
А стіни вихляють
У дикому танці
І бджоли завмерли
В скрутній лихоманці
Та свій розгубили пилок.
Літак забиває кілок
Осколком від бомби
Козі перебивши суглоби.
Корова з пробитим черевом
Та дід з розкроїтим черепом...
Що рухає тим летуном?
Пілотом, охочим вбивати?
І знову здригаються хати...
Злітають лікарня та школа
І діти німіють навколо!
Тож радісно дурень регоче
Летун, що вже мріє про Сочі
Про те, як він там відпочине...
В їдальні сидіти по чину
Вітатись і бути люб'язним
А з дамами дещо розв'язним.
16 Квітня 2022 Року, Україна


Рецензии