Огибая углы

Огибая углы
В шишках и синяках
Я без грабель бегу
С синей птицей в руках
******************
Words may be brilliants
Tongue may be knife
Thoughts may be killers
Save Soul's life

Usual reality
Wisdom of news
Beauty and knowledges
Show us abuse
******************

/Frero Delavega - Sweet Darling


Рецензии