Самотн сть... тиша спок й

Самотність... Тиша і спокій...
У вікнах - місяця промінь...
Зорі кружляють навколо...
Ти поруч не будеш... Ніколи...

Десь у далекій країні,
Насняться пісні солов'їні...
Китиці ягід калини,
І кислої журавлини...

Жовті поля безмежні...
Неба блакить бентежна...
Явори, осокори...
Зелені карпатські гори...

Могутність Дніпра... І кручі...
Луки у маках квітучих...
Щиглики і лелеки...
Понад дороги - смереки...

Батьківська рідна хатина...
Матуся у білій хустині...
А може і я приснюся,
Та в очі твої подивлюся...

Скажу, що набридла ця тиша...
Годинник вистукує лИше:
"Ти поруч не будеш ніколи,
Життя - ніби замкнуте коло"...

07.06.22.    02:02


Рецензии