Узебезне гаеплэмик

Дустым, бар сынаулар  артта калды,
Аларны  ж,ибэрик, онытыйк!
Тормыш дэреслэрен лаек белэн,
Утэ алдык. Шуны онытмыйк!!!

Без бэхетле булмышыбыз белэн,
Яшэвебез белэн бэхетле.
Куз яшьлэре гаеплэрне юган,
Кадерен белик шушы бэхетнен,.

«Юк» дия беликче! Ж,илкэлэргэ
Ж,аваплылык алып яшэмик.
Ачу тотмый, узебезне мактап,
Рэхэтлэнеп яшик, яшэрик!

Ж,ин,улэрнен, исемлеген тозеп,
Куаныйкчы хэрбер адымга.
Ж,ирне соеп,  бэхеттэ яшикче,
Тез чукмичэ беркем алдында!

«Мин гаепле» дигэн сузлэрне дэ
Эйдэ, мэн,гелеккэ онытыйк!
Безне узебездэн ныграк сойгэн
Ходай барын, берук, онытмыйк!!!!

7 июнь, 2022 ел


Рецензии