a niente

Youth is a cascade of dazzling chords
Major / minor / sharp – and never flat
Youth composes matchless magic scores
Fresco / vigoroso - never bland
Notes that rush along without a care
Vivo / risoluto / sempre / piu
Pace without a single beat to spare
Volti subito – and youth is gone from view

Fortissimo / prestissimo / rubato   
Con brio / luminoso / animato   
Magnifico – e capricciosamente
Glissando
Sotto voce
A niente


Caravaggio, The Musicians, 1597


Рецензии