13 сторiнок

Тринадцять сторінок залишилось,
Заповнити пустоту...
Я так хочу...щоб ти дивилась...
Отак...щоб обрала саме ту...

Ти моє фіолетове серце,
Яке бентежить мілліон дрібниць,
Зрозумій! Все пусте це!
Час так швидко біжить...

Обіймаю тебе міцно.
В повітрі тримаючи дотик...
Ледве чути...шепочу тобі...
    Люба,
    Будь поруч.
    Все інше - моі турботи.


Рецензии