Ти знай про це сама

Акація рожева.
Навкруг тополі пух.
І сойка глянь, ляклива…
В саду давно живуть.

Розправить сірі крила,
в теперішню добу.
Взяла тай полетіла,
а вслід тополі пух.

І біла завірюха,
завіє літній сад.
Чого ти скиглиш, слухай-
не вернеш все назад.

Акація рожева.
 Поглянь який розмах.
Щаслива, щаслива, щаслива.
Ти знай про це сама.


Рецензии