парфюм, для серця нота

Весняний атом у флакон,
парфюм, для серця нота.
Не моветон, не пустозвон-
любисток та духмяна м’ята.

Хіба відчує той знаток…
як пахне вдалині батьківська хата…
Із Сени синьої гудок,
а в пам’яті старенька мати.


Рецензии