Чарiвна мить

Трава в росі.
Роса в траві.
І ноги босі.
Весняний дощ не мукосій,
зненацька приголомшив.

І білі лілії і все так просто,
і каченята поміж них.
Ні завісті, ні злості.
Чарівна мить.

І на воді круги...
Розчулити вдалося...
Дві пушинки малесенькі, малі,
 під крилами гріються матусі.


Рецензии