***

А дощ іде і краплями гучними
Навколо ллється,як сльоза.
На фоні вибухів природа плаче,
Біль вимиває,жалить як бджола.
Нехай омиється і віднесе весь жах
Туди де спогади підуть надовго.
Нехай з водою відступає страх
І віднесе ворожі хмари від земного.
Далеко мчать нехай,скидаючи як мотлох.
Щоб більше не було слідів їх у житті!
Щоб їхні плани зруйнувалися на довго!
І щоб без них народжувалися світлі дітлахи!
Не мають права вбивці справно жити
І посміхатися під вибухи війни!
Ми всі прийшли,щоб Богові служити!!!
Вони же служать тільки сатані!


Рецензии