Борщ

Я запрошу тебе в гості.
Можливо, на каву...чи лимонад...
Не знаю... Літо спека...
Можливо холодний чай?!Якщо вечір, то гарячий шоколад,

Я запрошу тебе в гості.
Ти зможеш прийти?
Отак просто...
Зможеш мене знайти?

Я запрошу тебе в гості,
І як сьогодні буде дощ...
Можливо, ти змокнеш в дорозі,
Та я запрошую на борщ.

Я запрошу тебе в гості,
Головне тут дійти...
Хліба купи по дорозі!
А квіти?! Волошки в бабусі візьми.


Рецензии