Заговiр Берегинi - вiрш-дует

http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=949466

Я просто Мати й Берегиня Роду!

Я просто Жінка! Грішна, не свята!
Я просто Мати й Берегиня Роду!
Я мов ромашка! Світла і проста!
Часом сміюсь і плачу, мов погода!
 Я просто Жінка! Над усі віки,
Переді мною голови схиляли,
Вельможні і прості чоловіки,
А ви про це хіба, скажіть, не знали?
Я просто Жінка, і нема доріг,
Які б вели лиш в Рим, а не до мене…
І не важливо, що на скронях сніг,
В душі все квітне – сонячне й зелене!
Я просто Жінка! Грішна, не свята!
Я вічна наче Матінка – природа,
Була і буду над роки й віка,
Я просто Мати -  Берегиня Роду!
Anna Hom 29 мая 2020 г. 
============
http://stihi.ru/2022/06/02/6446

Юрий Сафроненко
Я в захваті! Ви просто.... БЕРЕГИНЯ!
Розвіяли мій сум війни гіркий.
Я знаю, що ВИ Є ТЕПЕР ВІДНИНІ!
І я спокійний - Рід збережен мій!

Ся кожна буква - спадок для нащадків!
Се ЗАГОВІР безцінний та святий!
Фсі Українки, що не мали гадки,
Радіти ролі мріяміть такій!

=GrafBorisfen= 02.06.2022

...Моя Душа у Рунах, як у росах,
Неначе вишиванка навесні,
І мрії майорять в дівочих косах,
Се ріки у дитинство чарівні...


Рецензии